Διαγωνισμός Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει την νέα του μουσική παράσταση Jukebox – Τα Τραγούδια που μας μεγάλωσαν, γεμάτο με τραγούδια απο διαφορετικές εποχές και γλώσσες. Παρέα με τους ΜΠΛΕ, τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη μας ταξιδεύουν στον χρόνο με την βοήθεια της μουσικής και θυμούνται μαζί μας τραγούδια που μας μεγάλωσαν απο την ελληνική και ξένη δισκογραφία.

“Η ιδέα αυτή γεννήθηκε μέσα απο ατελείωτες συζητήσεις που κάναμε με τον συγχωρεμένο Λαυρέντη στην διάρκεια της καλοκαιρινής μας περιοδείας σε όλη την Ελλάδα. Ονειρευόμασταν ένα αφιέρωμα στα πρώτα τραγούδια που ακούσαμε στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, στα πρώτα δισκάκια που αγοράσαμε, στα πρώτα πάρτυ που χορέψαμε, με δύο λόγια στην πρώτη και πιο αγνή , ενθουσιώδη επαφή μας με την μουσική, που ήταν και η αφορμή για να γίνουμε και εμείς μουσικοί”
Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Rock Fm 89,2 δίνει την ευκαιρία σε 6 τυχερούς ακροατές να διεκδικήσουν 6 μονές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση του Νίκου Πορτοκάλογλου το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στο Κοινοτικό Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας απαντώντας σωστά στην παρακάτω ερώτηση:

Ποιο ήταν το όνομα του συγκροτήματος του Νίκου Πορτοκάλογλου που είχε σχηματίσει το 1980 ?

    ΦΑΤΙΜΕΦΑΤΜΕΦΙΜΕ

    Η λίστα με τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου