Κυκλοφόρησε το τρίτο single των Muse απο τον επερχόμενο δίσκο τους

Κυκλοφόρησε το τρίτο single των Muse απο τον επερχόμενο δίσκο τους

Οι Muse εδωσαν στην δημοσιότητα το τρίτο single απο τον επερχόμενο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου με τίτλο ”Will Of The People” Το τραγούδι είναι το ομότιτλο και διαδέχεται το ”Compliance” και το ”Won’t Stand Down”
Ολα τα μέλη του συγκροτήματος είναι ενθουσιασμένα με την κυκλοφοράι του ένατου δίσκου τους δίνοντας στην δημοσιότρητα και την επίσημη ανακοίνωση τους:

«Το “Will Οf Τhe People” δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο και επηρεάζεται από την αυξανόμενη αβεβαιότητα και αστάθεια στον κόσμο. Μια πανδημία, νέοι πόλεμοι στην Ευρώπη, μαζικές διαδηλώσεις και ταραχές, μια απόπειρα εξέγερσης, η δυτική δημοκρατία που αμφιταλαντεύεται, ο αυξανόμενος αυταρχισμός, οι πυρκαγιές και οι φυσικές καταστροφές και η αποσταθεροποίηση της παγκόσμιας τάξης συνεισέφεραν στο “Will Οf Τhe People”.

Ήταν μια ανησυχητική και τρομακτική περίοδος για όλους μας, καθώς η δυτική αυτοκρατορία και ο φυσικός κόσμος, που μας αγκάλιαζαν τόσο καιρό, απειλούνται πραγματικά. Αυτό το άλμπουμ αποτελεί μια προσωπική πλοήγηση μέσα από αυτούς τους φόβους και προετοιμασία για το τι θα ακολουθήσει».

Οι Muse θα εμφανιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 29 Ιουνίου και ο Rock Fm 89,2 θα στείλει ένα τυχερό ακροατή μαζί με ενα άτομο της επιλογής του να παρακολουθήσει την συναυλία με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα.

Συντονίσου στο Rock Fm 89,2 και μάθε λεπτομέρειες.