Οι Prodigy ανακοίνωσαν την δημιουργία του πρώτου τους ντοκιμαντέρ

Οι Prodigy ανακοίνωσαν την δημιουργία του πρώτου τους ντοκιμαντέρ

Το συγκρότημα απο το Essex που όσα χρόνια υπήρχε αντιπροσώπευε την εμπροσθοφυλακή της παγκόσμιας σκληρής χορευτικής μουσικής σκηνής δουλεύει στο πρώτο ντοκιμαντέρ σχετικά με την ιστορία του. Οι Prodigy δημιουργήθηκαν to 1990 απο τους MC Maxim Reality, τους χορευτές Keith Flint και Leroy Thomhill και τον βασικό δημιουργό τους Liam Howlett που ήταν break dancer και DJ. ”Κάνουμε ενα ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα..αυτό είναι όλο. Υστερα και απο την συγκλονιστική απώλεια του αδελφού μας Keith το 2019, είναι ο σωστός χρόνος για να πούμε την ιστορία του συγκροτήματος” αναφέρει ο Howlett και συνεχίζει:
”Είναι μια ιστορία ενός χαοτικού και ταραγμένου ταξιδιού της συμμορίας μας, του γκρουπ, της μπάντας του κόσμου – των Prodigy. ‘H απλά, η ιστορία αδερφών σε αποστολή να κάνουν θόρυβο, να θερμαίνουν τις ψυχές των ανθρώπων και να ανατινάζουν τα ηχητικά συστήματα σε όλο τον κόσμο. Αυτό το φιλμ θα γίνει με την ίδια ακεραιότητα που έχει η μουσική μας – χωρίς συμβιβασμούς και ωραιοποιήσεις, ειλικρινές..αφιερωμένο στον Keith”
Ο Paul Dugdale θα είναι ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, όπου στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει ταινίες για τους Rolling Stones και Coldplay